Linkbuilding die werkt

Het Belang Van Kwalitatieve Backlinks Voor Linkbuilding

Published May 18, 22
7 min read

Hoe backlinks te krijgen?  Backlinks kopen

Wilt u het aantal backlinks naar uw website te stimuleren? Backlinks spelen een belangrijke rol in het verbeteren van uw zoekmachine rankings. Uw backlinks zijn een van de top search ranking factoren voor Google. Hoe meer backlinks van hoge kwaliteit u naar uw website kunt krijgen, hoe groter de kans dat u hoger in de zoekresultaten komt. In dit artikel laten we je zien hoe je backlinks kunt krijgen met behulp van snelle en eenvoudige strategieën die iedereen kan proberen. Wat zijn Backlinks? Backlinks zijn wanneer een andere website terug linkt naar uw site. Ze zijn ook bekend als externe links en inkomende links. Als veel websites teruglinken naar uw site, geeft dit een positief signaal af aan de zoekmachines en laat dit zien dat uw inhoud waarde biedt en link-waardig is. In ruil daarvoor zal de zoekmachine de rangschikking en zichtbaarheid van uw website in de zoekresultaten verbeteren. Dit toont aan dat linkbuilding belangrijk is voor uw site. Maar hoe krijg je backlinks voor je website?

Hoe krijg je backlinks?

Hier zijn snelle en eenvoudige strategieën voor hoe je backlinks kunt krijgen. Laten we er meteen induiken... Vind Backlink Opportuniteiten met Top Verwijzingsbronnen. U kunt beginnen door te kijken naar de top verwijzingsbronnen van uw website. Dit zijn websites die naar uw inhoud linken en u een backlink aanbieden. Door uit te zoeken welk type websites naar uw site linken en aan welk type inhoud zij de voorkeur geven, kunt u nieuwe mogelijkheden vinden en soortgelijke inhoud creëren om een backlink te krijgen. Er zijn veel manieren waarop u uw verwijzingsbronnen kunt bekijken. Ga in Google's Universal Analytics naar Acquisitie " Alle verkeer " Verwijzingen. In Google Analytics 4, ga naar Acquisitie " Gebruikersacquisitie. De makkelijkste manier om je verwijzingsverkeer te vinden, is echter via MonsterInsights. Het is de beste WordPress plugin voor Google Analytics en presenteert verschillende rapporten in je WordPress dashboard. Om je top verwijzingsbronnen te bekijken, ga naar Insights " Rapporten. Het eerste rapport dat u zult zien zal van Overzicht zijn. Scroll naar beneden en bekijk de Top 10 Verwijzingsbronnen.

Gebruik uitgaande links om partnerschappen te vormen

Een andere manier om backlink-kansen te vinden is door te kijken naar uw uitgaande links. Als u linkt naar een website met een hoge autoriteit en veel verkeer verstuurt, kunt u een e-mail sturen om een partnerschap te vormen. Helaas biedt Google Analytics geen outbound links rapport uit de doos. Met MonsterInsights, echter, kunt u gemakkelijk uw top uitgaande links. Installeer de plugin en ga naar Insights " Rapporten " Publishers en navigeer naar het Top Outbound Links rapport. Gebruik Google Search Console-rapporten om backlinks te krijgen Google Search Console kan u ook helpen bij het vinden van mogelijkheden voor backlinks voor uw website. De gratis tool van Google biedt verbazingwekkende gegevens die u kunt gebruiken om uw rankings te verbeteren. En een daarvan is het Top linking sites rapport. Dit zijn websites die in het verleden naar uw site hebben teruggelinkt. U kunt door de backlinks gaan en zien wat voor soort inhoud ze leuk vonden en u een backlink gaven. Aangezien zij uw domein eerder hebben gelinkt, zullen ze bekend zijn met uw website en zouden ze een andere backlink kunnen geven. Het enige wat je hoeft te doen is sites vinden en ze bereiken met relevante inhoud. Je kunt ook onze gids bekijken over hoe je Google Search Console kunt gebruiken om je verkeer te verdubbelen. 4. Bespioneer je concurrenten Heb je je ooit afgevraagd waar je concurrenten hun backlinks vandaan halen? Wat is hun organische strategie en wat voor soort content publiceren ze? Als je op de hoogte wilt blijven van wat er gebeurt in de industrie, dan moet je weten wat anderen doen. U kunt uw concurrenten op ethische wijze bespioneren om bronnen voor backlinks te vinden, te kijken naar hun organische zoekwoorden, best presterende inhoud, sociale media-activiteiten en nog veel meer. Om naar backlinks te zoeken, kunt u SEO-tools zoals Semrush gebruiken. Het biedt een compleet backlink profiel van elke website die u invoert. Om de backlinks in SEMrush te bekijken, gaat u naar Backlink Analytics in het linkerpaneel en voert u het domein van uw concurrent in. Klik nu op Check it. Selecteer vervolgens Backlinks en u heeft een lijst van domeinen waar uw concurrent zijn links vandaan haalt. hoe-backlinks-verwerven-door-concurrenten-te-spioneren U kunt deze bronnen vervolgens gebruiken om ook een backlink voor uw website te verkrijgen. Bijvoorbeeld, als uw concurrent een link heeft van een gastbericht, kunt u ook inhoud publiceren op de website van het gastbericht. En als zij een link van een forum hebben, kunt u ook een profiel op dat forum aanmaken en proberen een backlink te verdienen. Andere technieken die u kunt gebruiken om uw concurrenten voor te blijven, zijn het aanmelden voor hun e-mailnieuwsbrieven en het instellen van Google Alerts. Zo wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht wanneer zij nieuwe inhoud publiceren of op een andere site te zien waren.

Hoeveel Backlinks Heb Je Nodig Om Je Bedrijf Te Laten Slagen?

Natuurlijk kun je best meer externe links toevoegen, zeker als het affiliate links zijn, maar weet wel dat je daardoor bezoekers en dus klanten kwijtraakt aan een andere website. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, zeker niet als het je concurrent is! Nog even voor de duidelijkheid: het verschil is dat , en .

Hopelijk heb jij nu een duidelijk beeld van wat het zijn en wat het verschil is tussen de soorten links! Waarom linkbuilden belangrijk is Er zijn honderden factoren die bepalen wat jouw positie is in Google. Één van de oudste en belangrijkste hiervan is linkbuilden. Het weegt voor zo’n 50% mee en is daarmee de zwaarst wegende factor, samen met content.

Backlinks (oftewel linkbuilding) zijn belangrijk omdat ze wat zeggen over de populariteit van jouw website. Hoe meer linkjes naar jouw website toe linken, hoe meer Google jouw website gaat waarderen. Ook de websites waar de linkjes vandaan komen zijn belangrijk. Het moeten voor jou wel relevante websites zijn, met ongeveer dezelfde doelgroep, anders zullen maar weinig mensen op die link klikken, omdat ze er niet in geïnteresseerd zijn.Met linkbuilden kun je jouw website of bedrijf laten groeien en hoger ranken in Google. Linkbuilding op maat - Relevante Kwalitatieve backlinks. Dat is omdat Google jouw website dan als belangrijk beschouwt. Hoe vergaar je backlinks? Backlinks zijn enorm belangrijk voor jouw website. Het is dus belangrijk dat je ervoor gaat zorgen dat websites naar jouw website gaan doorverwijzen.Hoe zorg je er dan voor dat website eigenaren dat doen? Lees verder. Het antwoord op die vraag is best simpel: kwalitatief goede content schrijven. Ook het samenwerken met andere websites of bedrijven en gebruik maken van social media kan helpen om backlinks te verkrijgen. Backlinks van gerenommeerde websites. Waardevolle content Het belangrijkste is uiteraard jouw content.

Zeker als het een grote website als is, ziet Google dat jouw website belangrijk is en vooraanstaande content bevat (Heel wat online marketeers en eigenaars van een website investeren dan ook in linkbuilding. Echter krijgen we vaak de vraag: “hoeveel backlinks heb ik nodig”.). Schrijf content waar jouw doelgroep wat aan heeft. Beantwoord de vragen van je doelgroep en los de problemen op. Schrijf je bijvoorbeeld over crypto? Leg dan uit wat crypto is, welke cryptomunten er zijn, welke jij koopt en wanneer, hoeveel je moet investeren, hoe je moet investeren en geef tips.

Uiteindelijk zul je een autoriteit in jouw niche worden en krijg je steeds meer bezoekers en backlinks. De content is het belangrijkste onderdeel van elke website. Daarnaast is het het belangrijkste onderdeel waar je je concurrenten mee kunt verslaan. Samenwerken met andere websites Samenwerken met andere websites kan ook een zeer goede manier zijn om backlinks te vergaren - Hoe en waarom gebruik je Majestic SEO voor je backlinks?.

Bouwen Aan Een Hoogwaardig Backlinkprofiel

Ga samenwerkingen aan met andere blogs of influencers die populair zijn en ook in jouw niche actief zijn (Linkbuilding op maat - Relevante Kwalitatieve backlinks). Je kunt ervoor zorgen dat die blog of influencer doorverwijst naar jouw website. Zo creëer je niet alleen bekendheid en krijg je meer bezoekers, maar gaat ook Google jouw website meer waarderen.

Echter zal jouw concurrent nooit naar jouw website doorverwijzen, want dan raken zij hun bezoekers kwijt aan jou, en dat is natuurlijk niet wat ze willen. Doe dit dan ook nooit andersom, dat jij doorverwijst naar de website van de concurrent. Probeer daarom andere bekende en grote websites of influencers te benaderen (Waarom zijn ‘aanbevelingen’ belangrijk?).Geef er dan ook iets voor terug, bijvoorbeeld een (klein) geldbedrag die ze krijgen als jij inderdaad veel bezoekers hebt gekregen via de aanbeveling van de ander. Dit is niet makkelijk en komt ook niet heel vaak voor. Het is dan ook optioneel en zeker geen verplichting of noodzaak om een samenwerking aan te gaan.

Het is geheel aan jou om te beslissen. Het is nooit verkeerd om het een keer te proberen. Er wordt niet voor niets gezegd: ‘Nooit geschoten is altijd mis!’. Social media Een andere veelgebruikte en effectieve manier om backlinks te vergaren is social media. Vrijwel iedereen maakt tegenwoordig op de een of andere manier wel gebruik van social media, dus je weet vast wel hoe je een bericht online kunt zetten.

Mocht dit wel zo zijn, schakel dan hulp in of volg een social media-cursus of iets dergelijks, want social media is bijna onmisbaar voor jouw bedrijf of website. Ook voor backlinks dus. Waarom social media belangrijk is? Omdat je met links en converterende en unieke content jouw volgers en andere personen door kunt verwijzen naar jouw website.

Het klinkt best eenvoudig: je maakt een social media-account aan en je gaat je eigen website en content promoten. De realiteit ligt echter anders. Ook hier moet je waarde leveren aan jouw doelgroep en unieke en relevante content plaatsen. Maak professionele content, post elke dag en los de problemen van jouw doelgroep op. Wat kosten de backlinks?.

Zo genereer je populariteit én het is een backlink. Een win-winsituatie dus. Voor die link in de bio gebruiken veel mensen Linktree. Je hebt waarschijnlijk weleens van Linktree gehoord. Het klinkt dus misschien best gek dat ik nu zeg dat het niet heel verstandig is om het te gebruiken. Maar waarom is het niet verstandig? Ten eerste: je mist verkeer.

Belgische Backlinks Kopen

Die eerste klik is namelijk geen verkeer voor jou, maar voor Linktree. Je hebt dus geen idee hoe vaak er op de link wordt geklikt. Een gemiste kans, aangezien dit een indicatie is hoe effectief jouw social media is. Een voorbeeld hiervan is de blogger Coffee With Summer die zijn verkeer vanuit Instagram met 50% zag stijgen toen hij stopte met Linktree (Hoe belangrijk zijn backlinks?).

Hierdoor zul je minder hoog ranken. Als jouw website veel bezocht wordt via social media, ziet Google jouw website als waardevol en zul je dus hoger ranken. Omdat de mensen die vanuit jouw bio op de link klikken eerst op Linktree terechtkomen, ziet Google dat niet als social verkeer, maar als een referral.Verder zijn er maar vier design opties bij Linktree die misschien niet helemaal aansluiten bij jouw social media. Daarnaast zien mensen Linktree in jouw bio staan, en niet jouw eigen website. Dit ziet er minder professioneel uit naar mijn mening en dus is het zonde. Een alternatief voor Linktree? Zelf een landingspagina maken op jouw website (Kwaliteit en kwantiteit van backlinks).

Alleen maar voordelen dus. Korte samenvatting: Linktree is niet goed voor jouw website, want je kunt niet zien hoeveel mensen op de link in jouw bio klikken, het is niet in lijn met jouw website en social media, er staat Linktree in jouw bio in plaats van jouw eigen website én mensen die op de link klikken komen op Linktree terecht en niet op jouw website, waardoor je geen backlinks en populariteit bij Google vergaart.

Dit is makkelijker dan het misschien lijkt. Het enige dat je hoeft te doen is een nieuwe pagina aanmaken op jouw website en daar de linkjes op zetten! Uitbesteden van linkbuilden Wil jij liever niet zelf al die linkjes toevoegen op jouw website? Dan is er de mogelijkheid om dit uit te besteden.

Daarnaast zullen ze proberen om backlinks naar jouw website te verkrijgen. Fiverr Een voorbeeld van een platform waar je dit kunt uitbesteden is Fiverr. Fiverr is een Israëlische online marktplaats voor freelance diensten (Linkbuilding uitbesteden). Je kunt er heel veel verschillende soorten werkzaamheden uitbesteden, van content schrijven tot en met linkbuilding. Omdat Fiverr zo breed is, kun je er altijd wel terecht met ál jouw problemen.

Als eerste maak je een account aan als klant. Dit doe je door naar Fiverr. Vraag webmasters om een linkje naar jouw website te plaatsen. com te gaan en op ‘Registreren’ te klikken. Heb je al een account? Log dan gewoon in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Vervolgens vul je ‘Linkbuilding’ in in de zoekbalk en je krijgt zo’n 213 Gigs te zien.

Backlinks Kopen, Slim Idee Voor Je Seo?

Vervolgens gaat er een freelancer voor jou aan de slag om de linkbuilding voor jou te doen, meestal ook met backlinks. Dit zijn (meestal) professionele freelancers die weten wat ze doen en er alles aan doen om jou de beste kwaliteit te leveren. De kwaliteit is vaak dan ook prima, zeker als je het laat doen door een Nederlandse freelancer die vaak iets duurder is dan bijvoorbeeld iemand uit Bangladesh.

Best goedkoop dus, al weet ik niet wat de kwaliteit hiervan is. Dat mag je zelf uitzoeken. 😉 Voordat je iets aanschaft, kijk altijd goed naar de beschrijving van de Gig, de prijs en de sterbeoordeling van de verkoper. Zo weet je of hij/zij betrouwbaar is of niet. Webton Een andere optie is Webton.

Wat zijn backlinks voor zoekmachine optimalisatie?

Het zijn signalen die Google gebruikt om te bepalen of uw website een gerenommeerde bron is die het waard is om geciteerd te worden. Hoe meer kwalitatieve backlinks er naar uw website verwijzen, hoe hoger uw kansen om te scoren op winstgevende trefwoorden en concurrerende zoekopdrachten die de verkoop stimuleren. Met backlinks kopen zult u meer doelgericht verkeer, leads en klanten genereren. De SEO research tool, SEMrush, onthulde dat backlinks goed zijn voor maar liefst vijf SEO top 10 ranking factoren: Gebruik Google Search Console-rapporten om backlinks te krijgen Google Search Console kan u ook helpen bij het vinden van mogelijkheden voor backlinks voor uw website. De gratis tool van Google biedt verbazingwekkende gegevens die u kunt gebruiken om uw rankings te verbeteren. En een daarvan is het Top linking sites rapport. Dit zijn websites die in het verleden naar uw site hebben teruggelinkt. U kunt door de backlinks gaan en zien wat voor soort inhoud ze leuk vonden en u een backlink gaven. Aangezien zij uw domein eerder hebben gelinkt, zullen ze bekend zijn met uw website en zouden ze een andere backlink kunnen geven. Omdat links zo essentieel zijn voor rankings en verkeer, vindt u een groot aantal bedrijven die beloven u te helpen backlinks te genereren met een klik op een knop. Was het maar zo gemakkelijk! Het verwerven van backlinks van topkwaliteit is geen fluitje van een cent. Ons team bij Neil Patel Digital heeft de beste bedrijven voor het bouwen van links beoordeeld en op een rijtje gezet. Best voor Linkable Content Marketing De verwezenlijking en de distributie van linkable activa is de betrouwbaarste manier om mensen te krijgen die naar uw website terug linken. Zie hoe mijn bureau enorme hoeveelheden verkeer naar uw website kan leiden Deze links worden editorial links genoemd en Google en andere zoekmachines geven voorrang aan dergelijke links. De reden hiervoor? Ze zijn natuurlijk, en inderdaad een stem van vertrouwen andere sites voor de inhoud bronnen op uw eigen website. Een andere naam voor dit type linkbuilding strategie is linkable content marketing.

De beste linkbuildingdiensten vergeleken in 2022

Bent u op zoek naar de beste linkbuilding-service om uw organische zoekresultaten te verbeteren? Linkbuilding is misschien wel een van de belangrijkste factoren voor het rangschikken van zoekresultaten. Als gevolg hiervan bieden veel bureaus hun expertise aan startups die backlinks nodig hebben. Maar met zoveel linkbuilding bedrijven op de markt, welke moet je kiezen?

Waarom linkbuilding essentieel is voor online succes

SEO-linkbuilding is een integraal onderdeel van uw digitale marketinginspanningen. Linkbuilding is het proces waarbij de inhoud van uw website wordt gepromoot om backlinks van verwijzende domeinen met hoge autoriteit te beveiligen. Links zijn belangrijke signalen die zoekmachines vertellen dat uw website een geloofwaardige informatiebron is. Ze helpen online gebruikers ook om tussen pagina's op internet te navigeren om aan hun informatiebehoeften te voldoen. Het bouwen van links is een van de vele SEO-tactieken, naast lokale SEO en technische SEO , die is ontwikkeld om uw rangschikkingssignalen te verhogen, meer verwijzingsverkeer te krijgen en merkcontrole te krijgen. Met SEO-linkbuilding kunt u nieuwe relaties met autoriteitssites creëren en stimuleren, uw verkeersbronnen diversifiëren en uw inkomstenstromen stimuleren. Websites met hoogwaardige backlinks van relevante verwijzende domeinen verdienen een hogere ranking in zoekmachines. Wat nog belangrijker is, inkomende links van sites met een hoge domeinautoriteit (DA) leveren meer waarde aan uw webpagina's.

Waarom domeinautoriteit belangrijk is bij linkbuilding

Domeinautoriteit is een rankingscore die het vermogen van een website om in zoekmachines te scoren voorspelt op basis van de algehele kwaliteit. Het loopt op een schaal van 1-100, waarbij 100 het hoogste is. Websites met een hoge DA scoren sneller en hoger in de zoekresultaten. Dit betekent dat als uw verwijzende domeinen een hoge DA hebben, ze waardevollere link juice naar uw website zullen doorgeven . Aan de andere kant is het verwijzen naar domeinen met een relatief lage DA uw tijd misschien niet waard. Naast de domeinautoriteit van een website, moet u ook andere statistieken beoordelen, zoals paginarelevantie, lokale zoekresultaten en klikfrequenties (CTR's), om de rangschikkingsmogelijkheden van een verwijzend domein te maximaliseren en uw inspanningen voor het opbouwen van SEO-links te versterken. Heeft u niet de capaciteit om uw linkbuildingstrategie uit te voeren? Werk samen met een vertrouwd linkbuildingbedrijf. Bij Linkbuilding Vlaanderen begrijpen we dat het beheren van uw dagelijkse activiteiten en het verbeteren van uw linkbuilding-strategie uitdagend en tijdrovend kan zijn. Daarom bieden we white hat-oplossingen voor het bouwen van links om uw vertrouwen van autoriteitswebsites te vergroten.

Schakel onze linkbuildingdiensten in en versterk uw SEO

Webstandaarden en richtlijnen voor zoekmachines zijn opgesteld om een ​​nuttige en veilige omgeving te bieden voor zowel klanten als bedrijven. Sommige mensen proberen zoekmachines te slim af te zijn door black hat-linkbuildingtechnieken toe te passen. Schaduwrijke tactieken voor het bouwen van links worden ten zeerste afgeraden in SEO. Black hat-linkbuilding biedt misschien snelle marketingwinsten, maar deze kunnen uiteindelijk leiden tot verlies op de lange termijn. Veel marketeers kiezen ervoor om black hat SEO-linkbuildingtactieken te gebruiken om hun linkacquisitieprocessen te stroomlijnen. Hoewel deze praktijk onmiddellijke resultaten oplevert, kan het toevlucht nemen tot oneerlijke linkbuilding-services uw website bestraft en, erger nog, verbannen uit de zoekresultaten. Laat dit niet het geval zijn. Integreer white hat-oplossingen voor het bouwen van links met uw digitale marketingstructuur om kwalitatief verkeer binnen te halen, de indexeerbaarheid van uw site te vergroten en een betere merkherkenning op te bouwen. Linkbuilding Vlaanderen is een gerenommeerd linkbuildingbedrijf dat zich inzet voor het ontwikkelen van white hat-linkbuildingstrategieën die zijn afgestemd op uw specifieke branchevereisten. Naast het formuleren van aangepaste linkbuilding-tactieken, creëren we ook een intern draadframe voor SEO-linkbuilding om de backlinkstrategie van uw website te maximaliseren. Bent u op zoek naar een white label linkbuilding partner om de vraag van uw klant te managen? Ons linkbuildingbureau biedt ook white label linkbuilding-oplossingen die zijn ontworpen om uw klanten meer bezoekers te trekken en de winstgevendheid van uw bedrijf te vergroten. We gebruiken ons linkbuilding-team om Linkbuilding Vlaanderenook een boost te geven, aangezien onze website onlangs de 100.000 backlinks heeft overtroffen. Met andere woorden, we onderbouwen wat we zeggen met echte resultaten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe onze linkbuildingservice u kan helpen.

Navigation

Home

Latest Posts

Breda Beveiliging

Published Sep 11, 22
3 min read

Lade Beveiliging

Published Sep 08, 22
10 min read

Mbo Amersfoort Beveiliging

Published Sep 03, 22
10 min read